Big Secret Bisnes Ebook Kini Terbongkar…

Buat Pertama Kalinya…

Saya Dedahkan Secret “Notty-notty” Behind The Scene STEP BY STEP

10 Tahun Bisnes Ebook

Hasilkan RM5ANGKA

Setiap Kali Saya Jual Ebook

Saya Tunjuk & Coach Anda Secara Step by Step Teknik & Strategi Yang Saya Buat Dalam Bisnes Ebook Sama Macam Yang Saya Ajar Student PERSONAL COACHING Saya Hingga Mereka Pun Boleh Buat Income Macam “BELA TOYOL” Je…

Otai-Otai Internet Marketing Pun REKEMEN

Raja Kamil - Raja Traffik & Affiliate Malaysia

Ismail Arsad – Sifu Pemasaran Instagaram

Kini Giliran Anda!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Saya CikguHafis, 100% Full Time Internet Marketer, Speaker &  Coach kepada ramai usahawan produk digital di Malaysia.

Di bahagian atas minisite ini tadi, adalah sebahagian daripada RESULT yang student saya dapat dalam bisnes ebook mereka ketika mereka sertai Personal Coaching bisnes ebook saya.

Sebelum-sebelum ini, saya hanya dedahkan dan kongsikan teknik serta strategi bisnes ebook saya ni bagi mereka yang sertai Personal Coaching sahaja. Bukannya saya taknak share teknik & strategi ini secara UMUM tetapi saya nak make sure bahawa teknik dan strategi ini betul-betul proven. Jadi saya kena test dulu kat diorang ni.

Alhamdulillah lepas nak dekat 2 tahun, barulah saya BERANI nak dedahkan teknik dan strategi ini kerana…

100% Kesemua Student Saya Yang Buat Sampai FINAL STEP Semuanya 100% Dapat Hasilkan Income Dari Bisnes Ebook Ini!

Jadi saya berjaya buktikan bahawa Bukan OTAI je boleh buat duit dari ebook! PETAI pun kini boleh! Sesiapa sahaja pun boleh buat bisnes ebook ini tak kiralah kalau dia baru start bisnes ebook ni bulan ni.

Jadi disebabkan inilah, kini saya BERANI untuk tunjukkan dan bimbing anda sebijik macamana saya coach student saya ni melalui…

Di mana saya akan tunjukkan Step by Step melalui modul video coaching berikut…

MODUL 1: BRAINSTROM IDEA EBOOK RM5ANGKA

  • Saya akan tunjukkan bagaimana anda nak korek idea melalui 3 benda. Dengan cara ini, anda mudah kenalpasti idea POWERFUL untuk hasilkan ebook. CONFIRM dah takde lagi alasan tiada idea untuk buat ebook. Video dalam modul 1 ini akan cover benda tu.
  • 1 cara SIMPLE nak tahu idea ebook anda tu ada market atau tak. Jadi saya tunjukkan bagaimana saya boleh validate dengan mudah samada ebook saya ini ada permintaan.
  • Saya tunjukkan 2 teknik jika anda tiada idea untuk tulis ebook pun boleh mulakan bisnes ebook ini melalui 2 teknik ini. Dua-dua teknik ni guna idea orang lain.
  • Ada satu website ni yang saya selalu refer yang boleh berikan saya idea untuk buat ebook. Saya akan tunjukkan website tersebut dan bagaimana saya korek idea dari website tu.
  • Dah ada ebook yang macam anda nak tulis tu di pasaran? Well saya ada cara macamana nak buatkan ebook tersebut nampak unik dan value added dari ebook yang dah ada. Jadi tak perlu risau kalau idea yang anda nak buat sebagai ebook tu dah ada pasaran, still ada cara nak buatkan ianya UNIK.

MODUL 2: STEP BY STEP PRODUCT CREATION

  • Ketahui cara menulis flow of content untuk ebook anda. Anda kena tahu macamana nak susun content supaya pembaca ebook anda faham dan boleh apply apa yang mereka pelajari dari anda.
  • Saya tunjukkan cara bagaimana nak tulis ebook yang SOLVE OTHER PEOPLES PROBLEM dan customer anda akan 200% PUAS HATI dengan ebook anda. Kalau anda tak tahu cara macamana nak tulis dan sampaikan content ebook anda, bersiap sedialah jika sekiranya customer anda minta REFUND.
  • Ini SECRET BESAR saya… saya tunjukkan bagaimana saya buat pecahan modul supaya ebook anda kelihatan FULL OF CONTENT dan senang untuk anda letakkan pricing RATUS-RATUS RM. Kalau tak reti benda ni, memang payah sikit nak caj ebook mahal-mahal.
  • SERIUS! 85% pembeli ebook saya semuanya beli pakej ebook PALING MAHAL! Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh structure pakej upsell atau pakej upgrade dan bagaimana structure tersebut dapat mempengaruhi pembeli anda beli pakej PALING MAHAL.
  • 3 jenis pecahan produk yang anda mesti masukkan dalam pakej ebook anda supaya anda boleh caj mahal kepada pembeli ebook anda dan mereka nampak ianya SANGAT BERBALOI dengan apa yang mereka bayar dan ringan tangan mereka nak keluarkan duit untuk beli ebook anda.
  • Bagaimana nak tulis FREE REPORT untuk umpan atau filter HIGH POTENTIAL PROSPECT ke dalam landing page anda. Yang ni adalah tools penting yang anda kena buat di peringkat awal supaya anda boleh market dan cari prospek yang betul-betul berminat dengan ebook yang bakal anda jual nanti. Kalau tak buat benda ni, memang penatlah kerja promosi ebook lepas ni.

MODUL 3: TEKNIK & STRATEGI PRE LAUNCH

  • Dalam modul ini saya akan tunjukkan preparation awal yang perlu anda buat untuk promosikan ebook anda. Saya akan tunjukkan step by step teknik dan strategi yang saya buat sehingga setiap kali saya jual ebook memang dapat RM5angka
  • Saya tunjukkan bagaimana teknik promosi yang efektif sesuai untuk anda yang baru buat bisnes ebook ini. Dengan teknik ini, nama anda cepat naik dan prospek anda akan percaya dan lihat anda sebagai authority dalam niche ebook anda. Senang cerita, kalau buat step ni, prospek akan lebih percaya kepada anda dan of course la senang la nak bagi duit kat anda nanti.
  • Teknikal step by step bagaimana untuk buat preparation untuk filter prospek anda. Ni step penting yang saya buat dalam bisnes ebook saya. Saya FILTER dulu prospek saya dan hanya yang betul-betul berminat sahaja yang akan dapat promosi dari saya. Kalau tak FILTER tu yang penat promote tapi susah nak dapat sales.
  • Saya tunjukkan structure landing page dan minisite jualan yang efektif supaya anda pun boleh follow dan buat benda yang sama. Kalau tak follow, main bedal je memang susah nak dapat sales. Saya tunjuk berdasarkan REAL EXPERIENCE saya sendiri.
  • Nak suruh orang beli ebook kita kena pandai mengayat! Jadi saya akan tunjukkan structure copywriting ayat surat jualan step by step supaya anda juga boleh menulis ayat surat jualan dengan mudah. Benda ni SIMPLE jer, kena pandai masukkan perkataan emosi sahaja. Nanti saya tunjuk macamana nak buat.
  • 4 teknik promosi untuk dapatkan HIGH POTENTIAL PROSPECT. Saya tunjukkan kesemua 4 cara yang saya buat untuk tarik prospek masuk ke landing page saya. Ada satu cara tu, dalam seminggu je dah boleh tarik 1,000 orang HIGH POTENTIAL PROSPECT. Student saya banyak pakai teknik ni sekarang.
  • Bagaimana nak COMMUNICATE dengan prospek anda dan buatkan mereka ingin tahu lagi tentang produk anda dan akhirnya terpengaruh untuk membeli. Jadi saya tunjukkan bagaimana nak “CREATE THE DRAMA” & momentum supaya pembeli akan rushing untuk beli ebook anda dalam beberapa hari jer.

MODUL 4: TEKNIK & STRATEGI MEGA LAUNCH

  • Nak orang lain buatkan sales untuk anda? Well, saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh dapatkan ejen / affiliate untuk promosikan ebook anda. Dengan adanya ejen affiliate ni, kerja anda hanya monitor dan bakar mereka buat sales je.
  • Macamana nak bakar ejen untuk promote laju-laju ebook anda? Saya ada cara bagaimana nak buatkan mereka berlumba-lumba promote ebook anda. Kalau guna cara ni CONFIRM hari-hari anda hanya perlu tunggu ejen buatkan sales untuk anda.
  • Saya juga akan tunjukkan teknik Pricing Mega Launch yang akan membuatkan pembeli tak senang duduk nak dapatkan ebook anda dan ejen pun teruja nak kerja keras bantu anda buat sales.
  • Macamana nak invite OTAI untuk turun promosi ebook anda? Yang ni, saya akan tunjukkan skil-skil halus yang anda kena buat untuk “memujuk” mereka turun padang untuk promosikan ebook anda.
  • Saya tunjukkan macamana anda nak buat Cabaran Affiliate MEGA LAUNCH, bagaimana nak tetapkan komisyen, bagaimana nak tetapkan hadiah supaya anda boleh jaga ROI keuntungan ebook anda. Yang ni kalau tersalah kira, memang ciputlah untung bisnes ebook anda masa mega launch.

Bukan Itu Sahaja! Saya Nak MAKE SURE Anda Mudah Promosikan Bisnes Ebook Anda & Hasilkan Sales Yang Banyak…

Jadi, untuk membantu anda dapatkan lebih banyak sales anda kena tahu bagaimana nak dapatkan lebih ramai prospek berkualiti dan bagaimana nak YAKINKAN mereka untuk beli produk anda. Oleh itu saya berikan BONUS-BONUS ini…

BONUS 1: FB MOBILE LIST

Video Case Study ini boleh dan akan membantu anda…

  • THE WHOLE PICTURE: Ketahui bagaimana step keseluruhan yang perlu anda buat untuk SEDUT email dan data prospek dari Facebook melalui mobile mereka. Saya tunjukkan bagaimana proses ini berlaku dan bagaimana anda boleh start hasilkan income melalui prospek tersebut.
  • COLLECT PROSPEK MELALUI MOBILE: Sekarang ni ramai orang guna mobile, jadi secara tidak langsung kat sinilah lubuk untuk anda dapatkan prospek. Jadi saya akan tunjukkan teknik simple dan step mudah untuk anda collect prospek anda yang menggunakan mobile ketika mereka ber”Facebook”.
  • TEKNIK IKLAN COLLECT PROSPEK PALING LAJU: Saya tunjuk pada anda apa yang telah saya apply dalam bisnes saya untuk SEDUT prospek ini dengan cara yang paling laju. Sehari boleh dapat ratus-ratus orang prospek. Sebab tu, dalam masa 3-5 hari jer jumlah prospek terkumpul senang-senang jer dapat 2,000 lebih prospek. Lebih ramai prospek, lebih banyak sales. Lebih laju prospek masuk, lebih laju sales pun masuk.
  • TAK PAYAH LANDING PAGE UNTUK SEDUT LIST: Dengan FB Mobile List ini, anda tak perlu PENING KEPALA nak setup landing page. Tak reti bina website langsung pun boleh follow teknik dan strategi ini dan mula kumpul HIGHLY TARGETED PROSPEK. Sesiapa sahaja boleh collect prospek walaupun anda NEWBIE ataupun orang baru dalam bisnes internet.
  • DALAM 1 JAM DAH BOLEH DAPAT PROSPEK: Sebaik sahaja iklan anda start, anda akan mula terima prospek yang pertama sepantas 1 jam selepas ianya LIVE. Dalam sehari anda boleh dapat sekurang-kurangnya 50 – 100 orang prospek atau lebih lagi jika anda mahu.
  • SECRET CASE STUDY REVEAL: Saya tunjukkan Case Study saya yang berjaya collect email list prospek dari teknik ini dan anda boleh FOLLOW ayat-ayat saya dan sesuaikan untuk bisnes anda. Dah tak susah-susah nak fikir ayat apa yang perlu anda cipta sendiri untuk tarik prospek. FOLLOW, COPY & PASTE sahaja. Gerenti dapat banyak prospek.

BONUS 2: SAMPLE AYAT EMAIL MARKETING

  • Saya berikan kepada anda sample ayat-ayat email marketing yang pernah saya gunakan untuk anda follow dan gunakannya dalam pemsaran bisnes ebook anda. Dengan sample ini, anda akan dapat feel menulis ayat email marketing yang POWERFUL dan boleh yakinkan prospek untuk beli ebook anda.
  • Saya tunjukkan ayat-ayat email dalam welcome email, follow up email, alert launch email, launch email, softsell dan hardsell email supaya anda boleh gunakan ayat-ayat ini bersesuaian dengan ayat email marketing untuk ebook anda nanti.
  • Dengan sample ayat-ayat email marketing ini anda boleh shortcut skil menulis ayat email marketing anda dan tahu bila nak gunakan ayat yang betul mengikut keadaan promosi anda. Kalau tak kena dengan caranya, prospek boleh lari dan hilang interest pada produk anda.

BONUS 3: KOLEKSI 43 AYAT SALESCOPY RM5ANGKA

  • Saya berikan kepada anda 43 koleksi ayat surat jualan / salescopy / salesletter yang anda boleh guna dan edit untuk dimasukkan dalam minisite anda. CONFIRM kalau tak reti nak tulis ayat copywriting dalam surat jualan, refer koleksi ini dan anda akan dapat banyak idea untuk angle dan tulis surat jualan anda dengan mudah.

Wow! Bestnya CikguHafis! Macamana Saya Boleh Dapatkan Video Coaching Ini Beserta Kesemua Bonus POWER Ini?

Ok, kalau ikutkan student PC saya sebelum-sebelum ini sertai Program Coaching Internet Marketing Digital Product Mastery untuk ketahui selok belok bisnes ebook ni pada harga…

RM5000 SAHAJA!

ONE TIME INVESTMENT

Tetapi kini, saya berikan anda peluang yang sama untuk ketahui dan pelajari teknik & strategi yang sama saya tunjukkan pada mereka cuma pada harga…

RM500 SAHAJA!

Harga RM500 ini terlalu murah berbanding content dan ilmu yang akan anda dapati dari video Rahsia Bisnes Ebook. Oleh itu harga RM500 ini takkan kekal lama. Ianya akan dinaikkan anytime sahaja tanpa sebarang notis awal. Make sure jangan terlepas. 

DAPATKAN SEKARANG!